czwartek, 9 lipca 2015

Przepis dnia

DESER Z KASZĄ JAGLANĄ
Składniki:
1/3 dojrzałego awokado
2 łyżki ugotowanej kaszy jaglanej
2 suszone daktyle
1 łyżka kakao
1 łyżeczka miodu
migdały (bądź inne bakalie) do ozdoby
Przygotowanie:
Awokado, umyte i obrane, pokroić na małe kawałki. Wrzucić z kaszą jaglaną, suszonymi daktylami, kakaem i miodem do blendera i miksować przez 5-7 minut, aż połączą się składniki. Gotowy krem przelać do pucharków i ozdobić migdałami
Zdjęcie: http://dietaewy.pl/czekoladowy-deser-z-awokado/

Smacznego i do zobaczenia
Marzycielka

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Witaj!
Bardzo mi miło, że masz czas i chęć skomentować mój post. Czekam na szczere słowa krytyki, dzięki którym będę wiedziała co zmienić, aby mój blog stał się lepszy.
Pozdrawiam i do zobaczenia :)